آموزش ساخت سرور آنلاین بازی The Forest

بازی The Forest عنوانی در سبک اکشن، ماجراجویی، شبیه سازی و مستقل می باشد که در سال ۲۰۱۸ توسط استودیو Endnight Games Ltd ساخته و منتشرشده است. شما به عنوان بازمانده ای از بین مسافران سانحه هوایی خودتان را در یک جنگل راز آلود و ترسناک پیدا می کنید که باید برای زنده ماندن تلاش کنید. در این جنگل قبیله ای از ادم خوارها در گودال های عمیقی از زمین زندگی می کنند که باید برای زنده ماندن با آن ها مبارزه کنید. در غیر این صورت توسط آن ها خورده می شوید. شما با ساخت سلاح، پناهگاه، و سایر ابزارها به کمک قطع درختان باید سعی در نجات خودتان از این جزیره بکنید.

در بازی The Forest در طول روز به پیدا کردن وسایل مورد نیازتان بپردازید و در طول شب، در پناهگاهتان بمانید. با ساخت تله های متعدد، از خود در برابر خطرات محافظت کنید. مهارت های مبارزه و زنده ماندن خودتان را افزایش داده تا بتوانید در هنگام مبارزه با دشمنتان پیروز شوید. در غیر این صورت، کشته می شوید. هم چنین شما می توانید به صورت مخفی کاری از کنار دشمنان عبور کرده ویا با آن ها به صورت رو در رو درگیر شوید.


فیلم آموزشی ۵ دقیقه ای جهت ساخت سرور بازی the forest

در صورت داشتن هرگونه سوال از بخش دیدگاه مراجعه نمایید.

علی سعیدلویی

با سلام خدمت شما، علی هستم مدیر و موسس مجموعه پانتی گیم، بیش از 3 سال هست تو حوزه بازی های آنلاین و شبکه ای فعالیت دارم و همچنین در کنار این ها به برنامه نویسی بازی های آنلاین و وب مستری مشغول هستم. در صورت هرگونه سوال در خدمت شما خواهم بود.

دیدگاه کاربران ...

تعداد دیدگاه : 0

    لطفا قبل از ارسال سئوال یا دیدگاه سئوالات متداول را بخونید.
    جهت رفع سوالات و مشکلات خود از سیستم پشتیبانی سایت استفاده نمایید .
    دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.

    دیدگاه خود را بیان کنید